Subscribe

Etichete carton personalizate prin diverse metode

Etichete cartonEtichete carton – nu sunt folosite doar pentru a prezenta un brand. Acestea adauga valoare articolelor dvs. de imbracaminte prin indentificarea puternica pe care o dau brand-ului si produselor dvs. prin prezentarea intr-un mod sofisticat si profesional. Putem crea etichete carton 100% personalizate pentru toti clientii nostrii.

Atunci cand este vorba de crearea de etichete carton originale nu avem limita. Aceste etichete carton pot fi personalizate cu forme, materiale, culori, finisari, grosime, indoituri diferite, la alegerea clientilor nsotrii.

Adaugati etichete carton produselor dvs. pentru a va face cunoscut numele companiei.

Tipuri de etichete carton personalizate

Etichete carton – Hangtag – imprimare offset
Etichete de carton imprimate offset  se recomanda pentru serii medii si mari. Se poate alege orice varianta de carton dorita de client si poate avea diverse finisari ca lacuirea selectiva, colturi rotunjite, stantare, laminare, plastifiere.

Etichete carton -Hangtag – imprimare digitala
Etichete de carton imprimate digital, reprezinta varianta cea mai potrivita pentru serii mici si medii! Fnisarile pentru care puteti opta sunt urmatoarele :colturi rotunjite, stantare, laminare, plastifiere, lacuire selectiva si multe altele.

Etichete carton tip sandwich – carton + material textil
Eticheta carton tip sandwich – este un model de eticheta foarte interesant care este alcatuit dintr-un un material textil imprimat care se ataseaza cu o capsa metalica unei etichete de carton.

 

 

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com