Subscribe

Etichete autocolante personalizate

Etichete autocolante – aceastea re[rezinta ambalaje extrem de utile si de versatile. Atunci cand aplicati o eticheta pe o punga, o husa sau o folie aceasta transforma total ambalajul din unul care este nepersonalizat in unul care poate fi identificat, care arata mult mai atractiv si este mai eficient pentru atragerea atentiei clientilor. Etichetele autocolante sunt folosite pentru diverse domenii de aplicabilitate si pentru diferite aplicatii: etichete autocolante pentru domeniul panificatiei si patiseriei, etichete pentru produse refrigerate, congelate, afumate, etichete pentru produse cosmetice, detergenti si produse chimice, etc. Etichetele pot fi folosite pentru etichetare automata sau manuala.

Aceste etichete autocolante pot fi utilizate ca si postere, afise, oferte, etichete preturi, etichetare plicuri pentru corespondenta, etichetare cutii/produse de orice tip, coduri de bare.
Acestea sunt tiparite color sau alb-negru pe hartie autoadeziva speciala, lucioasa sau mata pentru a acoperi toate necesitatile clientilor nostri!

Aceste etichete autocolante re gasesc in rola albe sau pretiparite cu una sau mai multe culori. De asemenea aceste pot fi imprimate cu sau fara informatii de tip text, coduri de bare, imagini.

Tipuri de etichete autocolante

Etichete autocolante – cod bare – tip digital
Eticheta imprimata digital este recomandata tuturor clientilor care doresc o eticheta autoadeziva in mai multe culor sau full color. Aceste etichete se pot in cantitatiile dorite de client la o calitate foarte buna, in forma dorita si in modalitatea de livrare dorita de acestia.

Etichete Autocolante in Rola Albe sau Pretiparite

Aceste tipuri de etichete pot fi cu una sau mai multe culori. Etichetele in rola sau pretiparite pot fi personalizate cu sau fara informatii de tip text, cod de bare, imagini. Aceste etichete sunt Direct Termice sau cu Transfer Termic.
Etichete Autocolante in rola din hartie sunt tiparite in policromie. Acestea pot avea suprafata data cu lac sau fara, iar formele in care apar sunt diverse: dreptunghiulare, cu colturi drepte sau rotunjite, rotunde, ovale sau decupate la forma dorita de client.

Etichete Autocolante in rola din folie PVC sau PP – acest tip de etichete pot fi albe sau transparente si pot fi tiparite cu una sau mai multe culori. Formele de comercializare a acestor etichete sunt urmatoarele: dreptunghiulare, cu colturi drepte sau rotunjite, rotunde sau decupate la forma dorita de client.

Etichete autocolante pretaiate pe coala A4 –  acestea vin intr-o cu o gama variata de dimensiuni in functie de cerintele clientului si pot fi tiparite cu una sau mai multe culori cu tehnologie digitala.

Etichete autocolante individuale – aceste etichete sunt taiate la dimensiunea dorita de clienti. Forma dorita pentru etichete poate fi stantata. Tiparul acestor etichete se executa cu tehnologie offset pentru comenzile unor cantitati medii si mari, sau cu tehnologie digitala pentru comenzile unor cantitati mici. Aceste etichete pot fi lacuite la cererea clientului.

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com