Subscribe

Ecusoane plastic si legitimatii plastic

Ecusoane plastic si legitimatii plasticCompania noastra produce o gama variata de ecusoane plastic de diverse formate sau marimi, cu diverse sisteme de prindere. De asemenea, in oferta noastra mai puteti descoperi: ecusoane cu clips si ac, lantisor metalic pentru ecuson, snur textil pentru ecuson, ecusoane cu rasina, ecusoane plastic gravate cu aspect metalic sau cu fereastra, ecusoane metalice.

Utilizare ecusoane plastic si legitimatii plastic

Aceste ecusoane plastic reprezinta mijloace de identificare pentru angajati, vizitatori, participanti la diferite evenimente, cursanti, elevi, fiind purtate in cladiri de birouri, institutii, in spatii anexe, precum si la diverse intalniri, competitii. Facand parte din identitatea organizatiei sau institutiei pe care o reprezinti, ecusoanele trebuie sa aiba un aspect profesionist, sa fie lizibile si sa prezinte clar elementele de identitate, precum logo, denumire, adresa, nume. Sian Image Media te poate ajuta sa realizati cele mai potrivite ecusoane care sa reprezinte cu succes imaginea companiei, atat prin design cat si prin calitate si sa fie rezistente un timp cat mai indelungat.

Puteti alege variantele de ecusoane plastic care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale in functie de frecventa si durata de folosire, numarul de bucati necesare, locul unde vor fi purtate, bugetul avut la dispozitie. Firma noastra va sta permanent la dispozitie, incepand de la alegerea modelului potrivit, realizarea graficii, printarea pe suportul ales si livrare, in principiu cu tot ceea ce aveti nevoie. De asemenea, datorita posibilitatii de printarea a datelor variabile, putem realiza un numar oricat de mare de ecusoane nominale. Toate informatiile pe care ni le trimiteti pentru printare vor fi analizate cu atentie de specialistii nostri, pentru a ne asigura ca sunt respectate toate specificatiile tehnice. Dupa ce avem toate informatiile necesare vom da in lucru comanda dvs.

Pentru orice detalii referitoare la aceste ecusoane plastic sau orice alte produse si servicii oferite de Sian Image Media, nu ezitati sa ne contactati.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com