Subscribe

Ecusoane plastic gravate din materiale cu aspect metalic sau bicolore

Ecusoane plastic gravate din materiale cu aspect metalic sau bicolore

Ecusoane plastic gravate – aceste ecusoane gravate exista pe piata de foarte mult timp, dar in acelasi timp nu exista o forma mai economica si rezistenta in timp pentru a va scrie logoul si numele.

Aceste ecusoane plastic gravate sunt mai durabile si rezistente la zgarieturi decat alte variante, si binenteles mult mai economice. Deoarece informatia este gravata in plasticul din care este realizat ecusonul, nu exista nici o sansa sa se dezlipeasca sau sa se zgarie o data cu trecerea timpului.

Caracteristici ecusoane plastic gravate cu aspect metalic

Profesioniste si economice, aceste ecusoane plastic gravate cu logo-ul si cu textul dvs. sunt o modalitate perfecta de a crea o experienta personalizata pentru clientii dvs. si in acelasi timp de a mentine un aspect profesional pentru dvs. si pentru angajatii dvs.

Promovati-va brand-ul cu un ecuson plastic gravat pe care apare nu doar numele angajatului cat si logo-ul firmei dvs.

Ecusoanele noastre din plastic gravate sunt realizate dintr-un material plastic de calitate ridicata care este atat durabil cat si extrem de rezistent la zgarieturi. Puteti alege dintr-o gama variata de culori si fonturi pentru a va crea un ecuson gravat care sa reflecte imaginea unica a companiei dvs. si care sa va diferentieze de competitie.

 

Ecusoane plastic gravate din materiale cu aspect metalic sau bicolore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com