Subscribe

Ecusoane metalice

Ecusoane metalice

Ecusoane metalice – acestea sunt ideale pentru mediul profesional sau de protocol. Disponibile in o gama variata de forme si marimi. Pot contine lanyard-uri, curea de prindere sau prindere magnetica.

Ecusoanele noastre sunt printate cu printr-un procedeu care face aceasta imprimare permanenta. Aceasta ne permite o gama nelimitata de culori si este perfecta pentru logourile care necesita policromie. Aceste ecusoane metalice sunt foarte usoare, durabile si vin in cateva variante de culori. Ecusoanele noastre metalice pot fi personalizate si cu rasina dar si cu borduri.

Variante de ecusoane metalice

  • Argintiu – aceste ecusoane sunt realizate cu arginitiu mat. Sunt usoare si durabile, similare ca aspect cu otelul inoxidabil.
  • Argintiu stralucitor – aceste ecusoane  sunt realizate cu argintiu stralucitor.  Sunt usoare si durabile si au un usor aspect de oglinda.
  • Auriu –  aceste ecusoane sunt realizate cu auriu mat. Sunt usoare si durabile, similare ca aspect cu alama.
  •  Auriu –  aceste ecusoane sunt realizate cu auriu stralucitor. Sunt usoare si durabile si au un usor aspect de oglinda .
  • Albe –  aceste ecusoane sunt realizate cu aluminiu de culoare alba.

 

 

Ecusoane metalice

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com