Subscribe

Ecusoane gravate cu fereastra din materiale plastice cu aspect metalic sau bicolore

Ecusoane gravate cu fereastra din materiale plastice cu aspect metalic sau bicolore

Ecusoane gravate cu fereastra – acestea sunt un tip de ecusoane care pot fi refolosite si prin acest lucru scad numarul de comenzi si va ofera flexibilitatea de a personaliza ecusoanele angajatilor. Faptul ca pot fi reutilizate este unul dintre motivele pentru care aceste ecusoane gravate cu fereastra sunt atat de populare.

Fiecare dintre aceste ecusoane gravate cu fereastra vine cu un sistem de prindere rezistent, foaie de hartie imprimabila, lentila de acoperire si elemente de fixare.

Caracteristici ecusoane gravate cu fereastra

 

Aceste ecusoane gravate cu fereastra sunt ideale atunci cand doriti o modalitate durabila de va prezenta brandul companiei. Slotul pentru fereastra este foarte convenabil si va permite sa schimbati numele angajatilor foarte usor si repede, facand acest lucru o alegere perfecta pentru companiile mari sau pentru utilizarea la diverse targuri si alte evenimente.

Acest tip de ecuson este disponibil intr-o gama variata de culori. Fiecare dintre aceste ecusoane gravate cu fereastra este realizata din doua straturi de plastic care are u culoare pentru suprafata si o culoare pentru interior. Prin gravarea cu laser se expune stratul interior al ecusonului. Datorita rezolutiei mari pe care o are laserul nostru putem taia detalii incredibile atunci cand personalizam ecusonul cu logo-ul si textul pe care il doresc clientii nostrii.

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com