Subscribe

Door hanger

Door hangerDoor hanger  – aceasta este o forma de print unica in lumea marketing-ului. Nu numai ca aceste door hanger sunt economice, dar sunt livrate direct la usa clientiilor dvs. Fiti siguri ca aceste door hanger sunt realizate cu cele mai bune echipamente de printare si finisare.

Door hanger sunt separate automat de alte materiale publicitare deoarece sunt imposibil de ignorat si sunt extrem de rentabile pentru printare si distributie, iar din acest motiv nu este de mirare ca au o rata de raspund foarte mare. Realizata corect, publicitatea prin door hanger  poate deveni rapid o metoda eficienta de promovare.

Aceste door hanger sunt unele dintre cele mai rentabile metode de promovare pentru firmele care se afla inca la inceput. Ele pot fi comandate in cantitati relativ mici care aduc beneficiul testarii si schimbarii mesajului sau ofertelor speciale.

Aceste door hanger reprezinta un mijloc de promovare foarte eficace deoarece garanteaza un maxim de vizibilitate. Ele vor fi agatate de manerele usilor potentialilor clienti, astfel mesajul nu poate trece neobservat. Distributia de door hangere este cea mai eficienta dintre metodele de distributie neadresata.

Avantajele acestor door hanger

  • door hangerul are un impact puternic si instantaneu asupra persoanei care il primeste
  • garanteaza un promovare eficienta cu costuri reduse
  • hangerele cuprind o complexitate de culori si modele
  • door hanger au rata de raspuns a clientilor foarte mare
  • pot fi distribuite ori de cate ori vizitati un client
  • mesajele si ofertele pot fi schimbate des deoarece nu implica costuri mari

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com