Subscribe

Copertina poliplan sau prelata

Copertina poliplanO optiune pentru acoperire a spatiilor reprezinta copertina  poliplan. Aceasta copertina poliplan poate avea structura metalica sau din fier forjat, protejata anticoroziv, structura din inox sau din aluminiu. Poliplanul (polyplan) folosit la executia copertinelor si teraselor se gaseste intr-o gama variata de culori putand fi personalizat prin printare sau  cu autocolant decupat pe contur. Copertina din poliplan poate acoperi de la suprafete de cativa metri patrati pana la sute de metri patrati, astfel copertina este un produs publicitar ce are rol de protectie cat si de semnalizare a unui spatiu.

Avantaje copertina poliplan

Copertina poliplan este folosita pentru protejarea unei intrari sau a unui geam de soare sau de ploaie . Acestea pot avea forme si culori diverse, potrivite cu locatia unde sunt montate. O copertina poliplan trebuie spalate periodic pentru a-si pastra aspectul .

Copertinele din poliplan au structuri metalice pretensionate cu schelet metalic din teava rectangulara, acoperite cu materialul numit prelata de 650g/mp. Aceste copertine sunt destinate acoperirii spatiilor mici de deasupra usilor sau ferestrelor cu o adancime cuprinsa intre 70 si 100cm, lungimea acestora fiind nedeterminata.

Structura metalica ce sta la baza copertinei trebuie sa fie sufficient de solida pentru a sustine greutatea copertinei , chiar incarcata cu zapada.

Copertina poliplan se realizeaza pe teava rectangulara grunduita si vopsita, peste care se intinde acest material (poliplan). Poliplanul este de fapt o folie PVC care are in consistenta sa insertie de fibra de sticla si plastic care confera o rezistenta deosebita.

Avantajul prelatelor cu poliplan este acela ca se pot obtine forme deosebite atat pe suprafete mici cat si mari, dar si o coloristica diversificata.

Pentru mai multe detalii despre copertinele sau prelatele din poliplan realizate de Sian Image Media, sau alte produse publicitare ca: bannere, mesh-uri, mape, carti de vizita, meniuri, brosuri, cataloage, agende, calendare, web design, realizate de firma noastra contactati-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com