Subscribe

Colantari auto totale sau partiale

Colantari auto totale sau partialeServiciul de colantari auto reprezinta o varianta mai ieftina si mai rapida decat vopsirea masinii.. Costurile pentru colantare auto totala reprezinta aproximativ o treime din costul reprezentat de vopsitul unei masini. Timpul necesar unei colari pentru un autoturism este in medie de 3-4 ore.

Colantari auto – . Colantarea fiecarui element al autoturismului este realizata dintr-o singura bucata de autocolant, fara imbinari inestetice.

Firma noastra ofera servicii profesionale de colantare auto integrala sau partiala in orice culoare, inclusiv colantare cu folie camuflaj. Modelele de camuflaj le putem realiza noi sau se poate folosi grafica/modelul adus de catre client. Printurile se pot realiza in combinatiile de culori dorite de fiecare client, astfel incat sa nu necesite schimbarea culorii in talon.

Colantari auto – pentru o companie, este una dintre cele mai des intalnite forme de publicitate in Romania, fiind o metoda relativ ieftina, cea mai buna ca si raport impact/pret, pe care o platesti o singura data, si care are un impactul vizual din trafic.

Statisticile arata ca ne petrecem un sfert din viata in trafic. Ceea ce inseamna ca putem fi remarcati din mers.

Incepand de la TIR-uri, autoutilitare, trenuri, biciclete, ATV-uri, motoare aceasta tehnica se aplica extrem de rapid, iar rezultatele sunt imposibil de neremarcat.

Avantajele oferite de aceste colantari auto sunt urmatoarele

 • Autocolantul se poate indeparta usor de pe masina in cazul in care doriti o reinoire a imaginii sau doriti sa vindeti masina
 • Se protejeaza vopseaua masinii fata de factorii de mediu precum si fata de pietrele ce pot sari de pe sosea in capota dumneavoastra.
 • Timpul de executie pentru o colantare full este, in medie, de 4 ore
 • Autocolantul nu ataca vopseaua ci, dimpotriva, o protejeaza de razele UV, zgarieturi.
 • Atunci cand va plictisiti de o culoare, nu trebuie sa investiti timp si bani pentru a o schimba. Acest lucru se poate face in doar cateva ore si la costuri cat mai scazute.
 • In cazul unei zgarieturi, autocolantul se va schimba doar la piesa afectata, in cel mai scurt timp.
 • Imbunatateste imaginea firmei si intareste marca.
 • Va promoveaza afacerea zi si noapte.
 • Acopera un segment mai mare de potentiali clienti decat ziarele, televiziunea sau panourile stradale.
 • Imbunatateste imaginea vehicolelor mai vechi.
 • Un autoturism inscriptionat este vazut in medie de aproximativ 300 de oameni la fiecare kilometru parcurs.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com