Subscribe

Cataloage prezentare si Brosuri pentru prezentari

Cataloage prezentareAceste cataloage prezentare reprezinta o modalitate de comunicare intre afacerea dumneavoastra si potentialii client cu  volumul de informatie mai mare decat in cazul unui pliant.

Toate aceste cataloage prezentare va permit sa va prezentati mult mai bine pentru ca pot contine o multime de informatii utile si usor accesibile pentru client si pentru dumneavoastra; acestea contin informatii generale despre firma dumneavoastra, produsele si serviciile oferite, contribuind la crearea imaginii afacerii dumneavoastra in fata potentialilor clienti.

Cataloage prezentare – reprezinta o carte de vizita detaliata a companiei sau produsului, asa ca trebuie tratate cu seriozitate. Catalogul de produse si servicii reprezinta metoda de informare completa a clientilor existenti si potentiali asupra produselor si serviciilor oferite de firma dumneavoastra.

Ce cuprind aceste cataloage prezentare produse de Sian Image Media

In catalog se regasesc toate produsele sau serviciile disponibile intr-o anumita perioada de timp. In catalogele de prezentare informatiile sau imaginile furnizate despre produse/servicii trebuiesc sa fie detaliate si conforme cu realitatea, deoarece catalogul trebuie sa ofere o imagine cat mai exacta asupra produselor/serviciilor. Din punct de vedere al design-ului acesta trebuie sa fie fie concentrat pe produse si sa permita cu usurinta citirea informatiei.

Dupa definirea continutului, se trece la realizarea graficii. Grafica unei brosuri sau unui catalog trebuie sa tina cont de identitatea vizuala a firmei si trebuie sa urmeze o anumita logica, care sa provoace cititorul sa parcurga intreaga informatie prezentata.

Catalogul si brosura pot fi capsate sau legate. Copertile, realizate din hartie lucioasa sau mata, de la 100g/m2 la 300 g/m2, pot fi infoliate mat sau lucios. Greutatea recomandata pentru paginile interioare este cuprinsa intre 60g/m2 si 160g/m2.

Competenta si profesionalismul companiei dumneavoastra sunt evidentiate nu numai in cuvinte, ci si prin imagini de calitate care fac materialul atractiv si convingator. Catalogul si brosura realizate de Sian Image Media sunt de cea mai buna calitate. Fie ca vrei sa iti promovezi produsele, serviciile sau compania, tehnologia de care beneficiem ne permite sa realizam un catalog si brosuri de cea mai buna calitate, folosind hartie foarte buna din punct de vedere calitativ.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com