Subscribe

Casete luminoase simpla fata

Casete luminoase simpla fata reprezinta cea mai folosita si relativ ieftina varianta de a beneficia de o semnalistica de exterior luminoasa.

Casete luminoase simpla fata se pot executa la comanda, pe baza dimensiunilor locatiei unde trebuie montate.

Structura de rezistenta se poate realiza din teava rectangulara de fier, sau din profile de aluminiu.

In ceea ce priveste iluminarea casetei luminoase, exista posibilitatea alegerii unei variante de iluminare cu tuburi fluerescente (neoane) sau cu module sau benzi de led-uri.

Fiecare dintre cele doua variante are avantaje si dezavantaje legate de pret si fiabilitate.

In cazul in care alegeti varianta de iluminare cu tuburi fluorescente (neoane), avantajul este unul financiar, acestea avand costuri de productie reduse, insa exista posibilitatea ca, in timp, sa apara probleme cu arderea unuia sau a catorva tuburi, acestea trebuind inlocuite. De asemenea, pot aparea pe parcurs costuri suplimentare in cazul inlocuirii unor neoane, acest aspect depinzand de cat de dificil este accesul la caseta luminoasa.

Varianta de iluminare cu led are dezavantajul de a fi mai costisitoare din punct de vedere financiar, insa fiabilitatea led-urilor este net superioara neoanelor. De asemenea, nu trebuie neglijat nici consumul de energie deosebit de redus in cazul iluminarii casetelor luminoase cu led-uri.

Personalizarea fetelor casetelor luminoase se poate executa, in functie de grafica si de dimensiunile acestora, cu materiale de stiplex sau poliplan backlit (material special conceput pentru a fi vizibil noaptea in cazul iluminarii din spate).

In ceea ce priveste grafica ce se doreste aplicata, aceasta se poate realiza prin printare, in cazul unei grafici in policromie sau prin personalizare cu autocolante translucente, decupate la cutter-plotter, in functie de grafica, fiind posibile chiar si suprapuneri pentru a reda efectele dorite.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com