Subscribe

Casete luminoase duble fata aluminiu

Casete luminoase duble fata aluminiu Casete luminoase duble fata aluminiu

Casete luminoase duble fata aluminiu – recomandam aceste casete luminoase clientilor care doresc un plus de semnalizare a locatiei, atat in exterior, cat si in interior. Acest tip de casete luminoase se pot personaliza foarte usor, cu fete din stiplex sau poliplan si pot fi decorate cu autocolant, printate sau care se acopera cu backlit film.

Utilizari si caracteristici casete luminoase duble fata aluminiu

Casete luminoase duble fata aluminiu – sunt folosite pentru a face mult mai usoara identificarea unei locatii, si se folosesc in general mai mult pentru exterior. Aceste casete luminoase duble fata aluminiu se pot utiliza si pentru diverse locatii indoor cum ar fi hoteluri, receptii, baruri, cluburi, restaurante, cladiri de birouri.

Casete luminoase duble fata aluminiu au un sistem de iluminare a stiplex-ului in cant, cu leduri. Acest tip de iluminare cu LEd-uri pune in valoare grafica existenta si scoate in evidenta mesajul transmis prin caseta luminoasa.

Datorita materialelor de foarte buna calitate care pot fi termoforate cu utilaje speciale se pot realiza o gama foarte larga de modele de casete luminoase duble fata aluminiu, cu diverse forme si fete din materiale diferite. Acestea au o calitate ridicata si datorita structurii rezistente ofera rezistenta indelungata.

Pentru orice alte informatii despre casete luminoase duble fata aluminiu sau alte tipuri de firme luminoase nu ezitati sa ne contacti.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com