Subscribe

Casete luminoase aluminiu simpla fata

Casete luminoase aluminiu simpla fata

Casete luminoase aluminiu simpla fata – reprezinta cea mai buna modalitate de a atrage clientii si de face cunoscut un produs sau serviciu. Acest tip de casete luminoase sunt foarte des folosite, atat in interior, cat si in exterior si au o aplicabilitate foarte mare in semnalistica luminoasa.

Caracterisitici casete luminoase aluminiu simpla fata

Casete luminoase aluminiu simpla fata sunt solutia ideala datorita constructiei subtiri si a iluminarii egale pe toate marginile. Acestea sunt disponibile in diverse marimi ca: A1, B1, B2 dar si mai mari.

Profilele ramelor sunt de 32 mm iar finisarea se realizeaza cu aluminiu anodizat. Panoul din spate este realizat din otel galvanizat.

Preturile acestui tip de casete luminoase sunt mai mici decat ale altor tipuri datorita materialelor utilizate: profile de aluminiu si accesoriile si sistemele de prindere conexe.

Cele mai elegante si in acelasi timp, cele mai vandute casete luminoase din aluminiu, sunt ramele luminoase. Acestea reprezinta un tip de casete luminoase cu o singura fata care au o grosime foarte mica (3 – 5 cm) si sunt foarte usoare. Iluminarea fetelor se face cu leduri pozitionate in cant-ul stiplex-ului si au un efect vizual deosebit.

Utilizarile acestori casete luminoase sunt extrem de diverse:

  • Indoor: se pot folosi in cadrul expozitiilor, pentru decorarea standurilor expozitionale, in sali de conferinta, receptii hoteluri, in baruri si cluburi.
  • Outdoor: se pot folosi pentru semnalizarea locatiilor comerciale.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com