Subscribe

Casete luminoase aluminiu

Casete luminoase aluminiu

Casete luminoase aluminiu – acestea se pot realiza in functie de locatia clientilor nostrii, cu profile din aluminiu pe dimensiunile dorite, in asa fel incat incadrarea sa fie perfecta si in armonie cu design-ul spatiului ales pentru promovare.

Tipuri de casete luminoase aluminiu

Clientii nostrii pot alege dintr-o gama variata de casete luminoase aluminiu cu desgn-uri personalizate, in functie de ce se potriveste mai bine locatiei sau evenimentului pe care doriti sa-l promovati. Firmele luminoase se utilizeaza atat indoor cat si outdoor si exista in urmatoarele variante:

 

Aria de folosire atat a casetelor luminoase de aluminiu este foarte larga. Acestea pot fi utilizate indoor pentru decorarea standurilor expozitionale, in receptii de hoteluri, in restaurante, in showroom-uri, pentru promovarea anumitor servicii sau produse. Design-ul este deosebit de elegant si se integreaza perfect in locatii interioare cu pretentii ridicate.

Pentru signalistica luminoasa outdoor se pot folosi atat casetele luminoase, cat si totemurile. Prin semnalizarea locatiilor cu acest tip de produse publicitare, puteti da un plus de eleganta si stil afacerii dvs.

In acele locatii in care se doreste mai multa eleganta si stil in personalizare, propunem casete luminoase aluminiu foarte subtiri, asa numitele rama clickframe. Iluminarea fetelor acestui tip de casete luminoase din aluminiu se face cu o fata de stiplex special, care perimite asezarea ledurilor pe cantul acestia. Efectul oferit de aceste rame clickframe este cel al unor tablouri luminoase in spatiul in care sunt amplasate.

Casete luminoase aluminiu – varianta extrem de subtire a acestora are partea frontala extrem de subtire ceea ce face aceste casete luminoase extrem de versatile. Firmele luminoase pot fi utilizate chiar si in locatiile de lux ca magazinele de retail, targuri, expozitii, rstaurante dar mai ales oriunde aveti nevoie ca imaginea dvs. sa iasa in evidenta. Datorita acestui lucru firmele luminoase Slim va ajuta sa va promovati produsele si serviciile in orice locatie.

Personalizarea fetelor casetelor luminoase se poate face atat cu autocolant backlit printat in policromie, dar si cu materiale backlit film, printate de asemenea, cu grafica dorita. Sistemele de aluminiu folosite la realizarea casetelor luminoase, permit schimbarea personalizarii fetelor intr-un mod foarte facil pentru utilizatorii acestora.

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com