Subscribe

Casete luminoase 3D

Casete luminoase 3DCasete luminoase 3D – reprezinta o categorie aparte de casete luminoase deoarece nu au forma standard paralelipipedica, ci, din contra, au forme neregulate, dintre cele mai diverse. Acest model de firme luminoase sunt cunoscute si sub forma de sigle volumetrice luminoase, sau sigle volumetrice 3D.
In general, acest model de sigle volumetrice luminoase se pot realiza sub orice forma.

Utilizari casete luminoase 3D

In general, casetele luminoase 3D se folosesc pentru reprezentarea siglelor, logo-urilor, diferitelor simboluri grafice sau a oricarei forme. Utilizarea acestora este necesara in cazurile in care nu se pot executa litere volumetrice 3D luminoase, din cauza graficii existente sau, cand clientul doreste in mod special acest lucru.

Avantajul major al acestui tip de semnalistica luminoasa outdoo este ca personalizarea fetei poate fi realizata exact ca identitatea grafica a firmei beneficiare, in diferent daca ne referim la imagini in policromie sau la grafice monocrome sau cu combinatii de culori bine definite (rosu, albastru, verde, galben )

Siglele volumetrice luminoase se pot realiza atat simpla fata, cat si dubla fata. Varianta dubla fata a casetelor luminoase 3 D este conditionate de dimensiuni, avand in vedere ca prinderea nu se face pe o suprafata mare ci in puncte pe lateralele casetei.

 

Pentru orice detalii referitoare la casete luminoase 3D, dar si la alte modele de casetele luminoase pe care le realizeaza compania noastra, nu ezitati sa ne contactati.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com