Subscribe

Casete luminoase personalizate

Casete luminoaseSian Image Media realizeaza casete luminoase  cu materiale si accesorii de cea mai buna calitate, punandu-se accent pe finisarea impecabila a produsului finit.

Personalizarea acestor materiale publicitare  se face cu autocolant translucent sau normal, decupat conform graficii dvs. Aceasta folie adeziva este rezistenta la chimicale si solventi si are o suprafata satinata ce inlatura reflexiile, sau poate fi lucioasa.

De asemenea, fetele acestor materiale iluminate se mai pot personaliza cu autocolant printat in policromie, atunci cand se doreste o grafica mai complexa, cu imagini si degrade-uri.

Iluminarea  se face cu neoane sau cu module LED.

Materiale publicitare de acest tip se pot face cu o singura fata, sau cu fata dubla, acestea din urma fiind destinate aplicarii in consola, perpendicular pe ziduri si pereti, pentru a putea fi vizualizate din 2 directii.

Tipuri de casete luminoase oferite de Sian Image Media

Oferim posibiliatea de a face mai multe tipuri de casete luminoase, dupa cum urmeaza:

  • Casete luminoase din dibond – ofera un aspect deosebit si eleganta datorita materialului de inalta calitate folosit. Dibondul este un material compozit, realizat din doua straturi exterioare din aluminiu de 0,3 mm grosime si un miez mineral de inalta densitate. Acesta se frezeaza pe margini pentru a fi indoit si se fac decupaje unde ulterior se va insera plexiglasul. Aceste operatiuni sunt in intregime computerizate. Iluminarea se realizeaza din interior, cu instalatie neon sau LED. Aceste casete se folosesc predominant pentru exterior deoarece prezinta o rezistenta sporita la conditiile atmosferice. Optional se pot aplica litere sau forme din plexiglas de diferite grosimi pentru a oferi un aspect de volumetrie.
  • Casete luminoase din Plexiglas – sunt cele mai raspandite datorita proprietatilor materialului. Plexiglasul este un material special ce poate atinge o durata de viata de pana la 10 ani. Acest tip de casete luminoase pot fi construite din diverse profile, in special aluminiu, din diverse structuri metalice, sau integral din Plexiglas si pot fi personalizate cu autocolant decupat sau printat. Acestea se pot folosi atat la exterior cat si la interior si asigura o iluminare puternica atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, iluminarea facandu-se din interior cu neoane sau leduri.
  • Casete luminoase din policarbonat – sunt o alternativa mai economica comparativ cu cele din plexiglas, ele avand acelasi sistem de constructie. Policarbonatul este un material cu multiple aplicatii, usor, rezistent, transparent sau colorat, avantaje datorate in special structurii celulare. Acesta are o buna rezistenta la actiunea mediului inconjurator deoarece nu este casant si rezista la temperaturi intre -40 si +115 grade Celsius. Casetele din policarbonat pot fi personalizate cu autocolant decupat sau printat. Iluminarea acestora se face din interior cu neoane sau leduri.
  • Casete luminoase din backlit –  prezinta un raport calitate/pret de neegalat si sunt solutia ideala pentru reclame de dimensiuni foarte mari si forme complexe, fiind recomandate cu precadere pentru exterior. Iluminarea se face din interior cu neoane clasice sau leduri. Casetele luminoase din Backlit sunt de regula realizate din structuri metalice sau din profile speciale din aluminiu pe care se tensioneaza materialul flexibil denumit backlit, oferind astfel un aspect rigid si durabil.
A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com