Subscribe

Carti vizita personalizate – diverse modele

Carti vizita Carti vizita sunt esentiale in mediul de afaceri. Ele infatiseaza imaginea companiei tale si pot schimba perceptia celor cu care intri in contact. Acestea reprezinta un instrument fundamental de marketing si sunt modalitatea prin care ii faci pe oameni sa te tina minte.

Carti vizita – sunt una dintre cele mai importante etichete in afaceri. De aceea trebuie sa aveti modelul care sa va reprezinte. Pentru ca firma dumneavoastra sa fie recunoscuta, intotdeauna trebuie sa aveti la dumneavoastra carti vizita pentru a va face cunoscute serviciile oferite.  Noi va oferim cea mai simpla si ieftina metoda de printare carti de vizita. Aici veti gasi zeci de modele de carti vizita din care sa alegeti. Daca va doriti mai mult, firma noastra va pune la dispozitie serviciul de machetare carti de vizita prin care puteti avea cartea de vizita personalizata conform cerintelor dumneavoastra.

Aceste carti vizita trebuie sa fie usor de citit, in format atractiv, colorate atent, iar experinta noastra ne da incredere sa afirmam ca ne pricepem sa realizam cele mai bune combinatii. Dispunem de tehnologie moderna, suntem aprovizionati cu materiale de calitate si astfel am putut sa aducem imbunatatiri cartilor de vizita. Faptul ca putem realiza cartile de vizita prin mai multe metode si pe diferite materiale suport, va ofera dumneavoastra posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de modele.

Caracteristici carti vizita

Puteti alege intre cartile de vizita pe carton standard, colorat sau texturat, carti de vizita din plastic transparent sau diferite tipuri de plastic colorat, carti de vizita cu lacuire totala sau selectiva si multe altele.

Cartile de vizita se pot tipari pe hartie de la 200g/m2 la 300g/m2, mata sau lucioasa. In functie de necesitati, cartile de vizita pot fi laminate cu folie mata sau lucioasa.

Rapid si sigur cu Sian Image Media le aveti pregatite in maxim 24 de ore. Pentru mai multe detalii depre cartile de vizita produse firma noastra, nu ezitati sa ne contactati.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com