Subscribe

Cani personalizate termosensibile, albe, colorate sau fluorescente

Cani personalizatePersonalizeaza-ti cana cu fotografia ta, a persoanei iubite sau cu orice iti trece prin minte. Cani personalizate – acestea reprezinta cadoul ideal pentru persoanele dragi, familie sau prieteni  pe care-l puteti oferi cu orice ocazie: aniversare, onomastica, nunta, botez, Valentine’s day, Dragobete, Ziua Femeii, Pasti, Craciun, Ziua Copilului si altele. Poti pune un scris cu un mesaj haios cu un font la alegere, cu ce culoare doresti. O alta idee ar fi sa alegi o fotografie cu un peisaj din locurile prin care ai calatorit sau de unde ti-ai dori sa mergi.

Lasa-ti imaginatia sa aleaga pozele si ofera cele mai originale si haioase cadouri. La sfarsit de an fiecare incearca sa pastreze ca amintire momentele cele mai frumoase petrecute alaturi de prieteni si familie. Acum le poti ilustra intr-un mod inedit si oferi celor dragi.

Cani personalizate sunt deasemenea o metoda inedita si de mare impact pentru promovarea firmei. Personalizezi cana cu sigla firmei tale, iar clientul, potentialul client sau partenerul se va gandi  mereu la tine. Canile pot reprezenta cadouri pentru prieteni, parteneri de afaceri sau pot fi folosite în campaniile de promovare.

Toate tipurile de cani personalizate sunt model clasic, ceramica, rezistente la temperaturi foarte mari. Personalizarea de pe cani nu se decoloreaza in timp, aceasta fiind realizata prin sublimare. Cana personalizata este in general alba, ea putand avea si un strat fosforescent aplicat, noaptea luminand in intuneric.

Aceste cani personalizate pot avea mai multe modele:

  • cani albe personalizate
  • cani termosensibile personalizate
  • cani cu maner colorat personalizate
  • cani fluorescente personalizate

Canile sunt fabricate din material ceramic si datorita imprimarii de calitate, acestea se pot introduce fara nici o problema în cuptorul cu microunde sau chiar in masina de spalat vase. Aceste cani se pot personaliza cu orice fotografie, text sau continut. Personalizarea se face prin sublimare, ceea ce inseamna ca fotografia sau textul vor fi imprimate in compozitia canii, fiind astfel protejata de zgarieturi.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com