Subscribe

Calendar personalizat 2016 de birou sau de perete

Calendar personalizatUn calendar personalizat este solutia ideala ca si metoda de promovare, dar si pentru a oferi un cadou util celor din jur! Printate color, la o rezolutie mare, pe hartie de calitate si personalizate cu propriul text, propriile poze, fonturi, culori si formate specifice, calendarele personalizate vor inspira profesionalism si calitate!

Ajutati-va clientii sa inceapa anul cu dreptul oferindu-le un calendar personalizat 2016! Acesta este un avantaj suplimentar pe piata deoarece brand-ul cu motto-ul si logo-ul companiei, se pot utiliza pentru pentru a face publicitate companiei sau chiar strânge fonduri pentru anumite cauze.

Calendar personalizat 2016

Marele avantaj pe care il prezinta calendarele printate pe tipar digital, atat calendarele de perete cat si calendarele de birou, consta in faptul ca permit folosirea propriilor imagini (chiar si in tiraje mici), imagini cu produsele, cu serviciile si cu activitatile pe care compania dumneavoastra le desfasoara. Puteti spune mai multe despre afacerea dumneavoastra decat daca ati face-o prin intermediul calendarelor standard personalizate pe suport (calendarele de birou) sau pe capac (calendarele de perete)!

Fie vorba de un cadou creativ sau de o amintire care persista cu un calendar personalizat aveti în mod garantat atuul. Alegeti tipul si modelul de calendar care va place. Fotografiile ies în evidenta într-un mod deosebit! Luna de început este la alegerea dumneavoastra, astfel cu acest cadou îi puteti surprinde pe cei dragi în orice perioada a anului. Aveti loc suficient pentru înscrisuri, astfel un calendar personalizat pentru aniversari va reaminteste cu usurinta toate zilele de nastere sau aniversarile.  Alegeti din numeroasele posibilitati de asezare pe cea care va place cel mai mult si realizati-va astfel un calendar foto unic. Posibilitatea alegerii lunii de început va permite sa comandati calendarul în orice perioada a anului.

Colectia de calendare personalizate insumeaza o selectie de formate deosebit de variata, de la popularele calendare de perete – un cadou perfect pentru orice situatie – pana la calendarele de birou, o alegere practica pentru orice persoana activa – un obiect nelipsit de pe orice birou si extrem de util – si la calendarele triptice, cele mai versatile modele datorita modului de afisare a informatiei: luna in curs plasata central si luna anterioara, precum si cea viitoare afisate pe aceeasi pagina, pentru o planificare optima a activitatii dvs.
Personalizarea se poate executa atat pe capac cat si pe manseta, asigurand prezenta identitatii vizuale a companiei dumneavoastra 365 zile/an.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com