Subscribe

Brosuri si cataloage legate prin capsare

Brosuri si cataloage legate prin capsare 2 Brosuri si cataloage legate prin capsare 1

 

Brosuri si cataloage legate prin capsare – aceasta metoda de realizare a brosurilor si cataloagelor are avantajul major al celui mai scazut cost de productie. Este utilizata in general pentru un numar redus de pagini, de maxim 100, in functie de grosimea hartiei utilizate la printare.

Formate disponibile pentru realizarea brosurilor si cataloagelor: A6, A5, A4. La cererea clientilor putem realiza si alte formate pentru brosuri si cataloage.

Optiuni de tipar: policromie si alb-negru. Optiuni de finisare: plastifiere mata sau lucioasa ( atat la exterior cat si la interior), stantare, lacuire selectiva, embosare.

Caracteristici Brosuri si cataloage legate prin capsare

Realizarea brosurilor si cataloagelor prin capsare are cel mai mic cost de productie. Aceasta metoda este utilizata atunci cand brosurile au un numar mic de pagini ( maxim 96, dar depinde de grosimea hartiei).

Avantajele legarii prin capsare ale produselor sunt urmatoarele:

  • pret scazut de productie
  • brosura sau catalogul poate fi deschisa la 180 grade sau chiar la 360 grade daca este necesar
  • durabilitate mare
  • timp redus de productie

Pentru orice alte detalii despre metodele de legare ale brosurilor si cataloagelor, dar si despre alte produse si servicii realizate de catre compania noastra, nu ezitati sa ne contactati.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com