Subscribe

Brosuri si cataloage legate prin brosare

Brosuri si cataloage legate prin brosare – aceasta metoda de prindere a materialelor publicitare este perfecta pentru brosuri, cataloage, carti, reviste si manuale tehinice. Formatele disponibile: A6, A5, A4.

Optiuni de tipar: policromie si alb-negru. Optiuni de finisare: plastifiere mata sau lucioasa (exclusiv pentru exteriorul copertii), lacuire selectiva, embosare.

Avantaje Brosuri si cataloage legate prin brosare

Brosuri si cataloage legate prin brosare – legarea brosurilor si cataloagelor prin aceasta metoda este utilizata pentru acele documente cu o grosime de minim 3 mm, dar care se potriveste cu o gama larga de marimi si grosimi ale acestora.

Pentru a realiza un document perfect legat prin brosare, foile printate sunt adunate in succesiunea paginilor, prinse impreuna si asezate intr-o masina care taie aproximativ 3 mm din partea stanga a acestora. Apoi se aseaza foile proaspat taiate pentru a le pregati de lipire. In final, marginile sunt impregnate cu adeziv si adera la coperta.

Principalele beneficii ale legarii prin brosare sunt urmatoarele:

  • utilizarea unui adeziv extrem de puternic
  • are un look extrem de profesional
  • se poate utiliza un numar mare de pagini fata de capsare
  • rezistenta mecanica sporita

Pentru mai multe detalii despre brosuri si cataloage legate prin brosare dar si despre alte metode de legare a brosurilor si cataloagelor nu ezitati sa ne contactati.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com