Subscribe

Brichete personalizate

Brichete personalizateDaca doriti un obiect promotional personalizat care sa isi pastreze relevanta si sa fie folosit de catre clienti timp indelungat, firma noastra va propune brichete personalizate prin gravura sau serigrafie, texturat sau color. Aceste materiale sunt perfecte pentru reflectarea imaginii si mesajului unui brand sau eveniment prin valoarea lor practica importanta. Diversele tipuri de brichete personalizate sunt folosite frecvent in locuri publice, de obicei intr-un context social, iar in acest fel mesajul campaniei ajungand la un public semnificativ mai mare decat cel initial.

Brichete personalizate – un cadou deosebit

Ideala pentru un cadou deosebit, reprezentativa pentru persoana care o foloseste, aceste brichete personalizata atrag privirile pentru ca sunt unice.

Alege modelul care ti se potriveste, hotaraste-te cum anume  vrei aceste brichete personalizate si contacteaza-ne. Bricheta aleasa de tine va fi gravata conform specificatiilor tale, asigurându-i-se astfel un model unic.

Toate modelele de brichete personalizate pot fi personalizate cu informatiile oferite de client. Brichetele cu personalizare sunt din diferite game.

Clientii au posibilitatea de a alege brichete mini, slim sau clasice. Culorile difera de la un produs la altul si trebuie sa fie in armonie cu nuantele ce vor fi utilizate in procesul de personalizare a brichetelor. Pentru a va diferentia, orice personalizare a brichetei poate fi realizata prin lacuire selectiva.

Bricheta personalizata prin gravura este un cadou de lux ce va putea fi util pe tot timpul anului, motiv pentru care iti sugeram gravura clasica cu o poza pe fata, iar in partea de sus un “La multi ani 2014!”.

Bricheta este pretabila personalizarii si pe verso: poti alege ceva in spiritul Craciunului: o coronita de brad, globulete sau bradutul, formand fundalul unei strofe cu versuri dintr-un colind sau cu urarea ta de Craciun.

Pentru mai multe detalii despre brichetele personalizate de Sian Image Media sau despre diferite cadouri personalizate contactati-ne.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com