Subscribe

Bratari acces si Bratari identificare

Bratari accesAceste bratari acces, altfel numite bratari ID sunt la fel de valoroase pentru copii, adulti si pacienti. Aceste sunt create pentru a pastra informatii importante sau de urgenta si medicale la îndemâna. Profesionistii stiu cum sa caute informatiile în aceste bratari acces în caz de urgenta. În cazul în care o persoana pierduta se desparte de dumneavoastra, niste bratari acces pot ajuta foarte rapid în returnarea lui. Pentru siguranta puteti pune numarul dumneavoastra de telefon mobil pe bratara de identificare a copilului.

Eficienta folosirii bratarilor de identificare se face deja simtita in mai multe ramuri ale industriei, printre cele mai importante fiind sanatatea si managementul intrarilor. Ajutorul din partea Sian Image Media vine atunci cand este vorba de identificarea persoanelor care iau parte la diferite evenimente, in diferite locatii, cu ajutorul bratarilor comercializate de noi.

In functie de materialul din care sunt confectionate, bratarile sunt impartite in categorii astfel: bratari din hartie ( Supertek ) / bratari din vinyl ( Vinyl ) / bratari din plastic (Plastic).

Principalele atuuri ale unor bratari acces personalizate

 • ofera o vizibilitate maxima, economisind timp la controlul biletelor sau intrarilor nedorite
 • nu sunt transmisibile, pentru ca ele se autodistrug la orice tentativa de transfer
 • sunt ultrarezistente, permitand o folosire de cateva zile (unele chiar peste o luna)
 • sunt rezistente 100% la apa ( pot fi folosite cu succes in stranduri, parcuri acvatice, sporturi de iarna sau in alte locatii)
 • sunt sau pot fi numerotate, permitand o gestionare usoara (de obicei sunt inseriate)
 • aceste bratari acces elimina posibilitatea de falsificare a biletelor
 • falsificarea lor este aproape imposibila, fiind fabricate din materiale speciale
 • pot fi personalizate prin imprimare, continand mesajul, numele sau sigla evenimentului, clubului, locatiei sau al sponsorului principal, astfel devenind o suprafata utila de publicitate (personalizarea se poate face prin serigrafie sau tipar policromie)
 • permite o diferentiere a categoriilor de persoane (VIP-uri, organizatori, tehnicieni, spectatori / participanti) prin varietatea mare de culori si modele
 • varietatea de culori ofera sansa de a folosi bratari de diferite culori pentru fiecare zi a evenimentelor
 • folosirea lor permite diferentierea categoriilor de invitati ce iau parte la eveniment , limitandu-se astfel accesul lor in diferite zone ale locatiei ( organizatori, participanti, artisti, Vip-uri).

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com