Subscribe

Banner publicitar indoor sau outdoor

Banner publicitarBannerele publicitare sunt solutia ideala de a iesi in evidenta. Cu un cost minim aveti parte de o reclama cu impact puternic asupra potentialilor dumneavoastra clienti. Bannerele publicitare atrag atentia: dimensiunile mari le fac usor de observat iar un design bine gandit poate aduce usor efectul scontat.

Datorita costului redus si a impactului vizual puternic, bannerele publicitare au luat amploare in ultima vreme in tara noastra. Un banner publicitar, expus la intrarea unui magazin poate spori vanzarile cu peste 20% – 30%.

Banner publicitar – avantaje

Avantajele publicitatii realizate prin banner publicitar este de necontestat, printre acestea gasindu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imaginea foarte buna, rezistenta buna a imaginii in timp; bannerele stradale rezista excelent la intemperii, oferind rezultate spectaculoase la preturi minime.

Bannerele publicitare printate reprezinta unul dintre cele mai accesibile si des intalnite mijloace de reclama. Bannerele publicitare sunt rezistente in conditii de exterior o perioada lunga, se monteaza usor, pot avea dimensiuni foarte variate, se pot realiza in variante simpla sau dubla fata, se pot folosi atat la interior cat si la exterior, cu aplicatii extrem de variate.

Acestea reprezinta un produs publicitar realizat prin imprimarea la o rezolutie de 360 dpi cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan(textile dublu acoperit cu PVC).

Bannere publicitare – acestea au  grosime standard: 550gr/mp. Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele), latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2 m .

In functie de destinatia finala, finisarea bannerelor publicitare stradale poate include buzunare, tiv, buzunare de prindere, capse sau fante de vant. Bannerele pot fi atat printate, cat si personalizate cu autocolant tratat pentru exterior.

Pentru mai multe detalii referitoare la bannere publicitare, alte materiale publicitare indoor sau outdoor, realizate de Sian Image Media nu ezitati sa ne contactati.

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com