Subscribe

Album fotocarte – pentru a pastra cele mai frumoase amintiri

Album fotocarteAlbum fotocarte, cel mai frumos mod de a-ti pastra amintirile intr-o eleganta combinatie de clasic si modern.
Albumele tiparite nu ar trebui sa dispara, dar trebuie aduse la cerintele si standardele actuale. Un album fotocarte reprezinta cea mai moderna si eleganta modalitate de prezentare a fotografiilor de nunta, botez, aniversari, evenimente speciale sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.
Noi va oferim un album inedit, diferit de clasicele albume cu poze inserate sub folii transparente.
Fotocartea este realizata dintr-o singura fotografie (de dimensiunea albumului deschis) ce contine un colaj de fotografii realizat in programe de grafica.

Cele mai frumoase momente ale nuntii vor putea fi pastrate si admirate intr-un album fotocarte realizat de Sian Image Media. Grafica albumului este realizata de un designer profesionist care va prelucra intr-un format original pozele alese de miri. Puteti alege albumul preferat dintr-o gama variata de modele pentru albume de nunta, in diferite nuante, dimensiuni si finisari.

Caracteristici album fotocarte

Interiorul unui album fotocarte este realizat diferit in functie de importanta fotografiilor, paginile pot contine una sau mai multe fotografii, decupaje, colaje, imagini de fundal, aranjate dupa o grafica si un design personalizat, in formatul deschis al albumului. Puteti vedea imaginile inainte de a trimite la legatorie. Fiecare fotografie din albumul dumneavoastra de nunta va fi prelucrata astfel incat culorile, contrastul, luminozitatea sa fie perfecte la print; in plus toate pozele vor fi retusate pentru a scoate ce este mai frumos din imagine.

Avantajul pe care il are un album realizat prin fotomontaj este acela de a avea coperti deosebite; in al doilea rand, fotografiile continute au dimensiuni mai mari si calitate mai buna si in al treilea rand este individualizat la maximum prin machetare.  Copertile albumelor pot fi realizate din materiale diferite in functie de optiunea dumneavoastra: piele naturala, imitatie piele, canvas (textura bumbac waterproof), fotografie lucioasa complet, foto plus piele, album digital „Connaisseur” cu coperta creata manual si alte variante la cerere.

Inainte de printare veti primi spre aprobare montajele foto pentru coperti si interior. Montajul foto poate fi impachetat ca un fisier pdf si il puteti trimite prin e-mail rudelor si prietenilor care nu vor avea ocazia sa vada albumul foto de la nunta pe viu.

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com