Subscribe

Agende personalizate – cadouri inedite sau materiale promotionale

Agende personalizate Agendele sunt utilizate in calitatea de purtatori de publicitate tot mai des, reprezentand o metoda excelenta de a face cunoscuta o companie sau o marca comerciala. Niste agende personalizate cu sigla companiei reprezinta un cadou ideal pentru partenerii dumneavoastra de afaceri si, in acelasi timp, o amintire placuta despre compania dumneavoastra pe parcursul intregului an.

Gama larga a copertilor si culorilor permite alegerea agendei potrivite, care va corespunde culorii oficiale a companiei, iar materialele copertilor permit utilizarea oricarei metode de aplicare a siglelor. Totodata, este posibila inserarea in agende a unor pagini suplimentare cu informatii publicitare. Una din metodele de personalizare a agendelor poate fi executarea copertei grafice cu design individual.

Diferitele agende personalizate sunt realizate din diferite materiale si pot f personalizate folosind procedee diferite, in functie de efectul dorit si de posibilitatile tehnice pe care le ofera materialul suport.

Puteti opta pentru una sau mai multe din procedeele de mai jos pentru a va crea propiile agende personalizate

Personalizare serigrafica: prin care se pot aplica diferite culori liniare pe suprafete intinse

Personalizare tampografica: prin care se pot aplica diferite culori liniare pe suprafete restranse

Personalizare laser: prin care se pot obtine efecte de piele arsa

Personalizare timbru sec: prin care se obtin efecte de embosare

Personalizare folio: prin care se obtin efecte de embosare umplute cu culoare (argintiu sau auriu)

Personalizare policromie: prin care se personalizeaza complet coperta prin caserarea unui autocolant imprimat cu grafica dorita.

Toate modelele de agende personalizate pot fi realizate si prin alte procedee precum inserare la interior colita sau personalizare pe fiecare pagina. Sian Image Media va ofera o gama larga de agende :

• agende datate zilnic• agende policromie
• agende datate saptamanal• agende A4
• agende nedatate• agende telefonice
Toate copertile de agende personalizate sunt realizate din carton rigid, caserat, folosind materiale de cea mai buna calitate.
A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com