Subscribe

Afise publicitare pentru diferite evenimente

Afise publicitareToate aceste afise publicitare au ajuns sa fie o forma de arta urbana. Daca sunt bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie, un serviciu sau un produs. Afisele bine realizate pot atrage clienti noi, dar te si pot detasa de concurenta.

Afise publicitare – sunt cea buna metoda promovare din lume. Inainte de inventarea tiparului, oamenii foloseau foi si stilouri pentru crearea de afise publicitare, in scopul promovarii diverselor evenimente din acele timpuri. Apoi odata cu inventia tiparului oamenii au creat afise in format digital iar cu ajutorul unor matrite le produceau in cantitati mari acoperind o gama
foarte mare de nevoi si in acelasi timp dand startul noilor standarde in domeniu publicitatii. In 2013 exista o varietate extraordinara de posibilitati in domeniul publicitatii si al marketing-ului. Afisele au ramas insa un element cheie in ceea ce inseamna promovarea de orice natura, incepand cu evenimente muzicale sau de orice fel, pana la semnalizarea diverselor reguli sau prioritati.
Noi va oferim cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste productia de afise publicitare si tot odata in industria productiei publicitare. Afise, postere, flyere, pliante, carti de vizita, calendare, agende, autocolante decorative, bannere, inscriptionari din autocolant (vitrine, auto sau decorative) tablouri canvas, roll-up, creatie grafica, creatie si administrare siteuri web, pentru orice aveti nevoie cereti o cotatie de pret.

Caracteristici afise publicitare

Avantajul printului digital se resimte si in cazul unor afise . Datorita imprimantelor performante, putem produce afise de calitate, in culori puternice, vii, de la primul pana la ultimul exemplar. Un amanunt important, spre deosebire de printul offset, unele elemente se pot corecta chiar pe parcursul imprimarii lucrarii.

Hartia recomandata este cuprinsa intre 100g/m2 si 250g/m2.

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com